Intalniri online: cum sa gasesti dragoste si sa flirtezi online

Intalniri online: cum sa gasesti dragoste si sa flirtezi online

In ultimul timp oricine doreste sa cunoasca pe cineva trebuie sa apeleze la un site de intalniri online. Iata toate sfaturile pentru un profil perfect.

Oricine s-a confruntat cu provocarea dificila de a intalni un suflet pereche in mijlocul unei pandemii globale va putea cu siguranta sa depuna marturie ca regulile pentru gasirea iubirii s-au schimbat cu siguranta.

Cum sa gasesti persoana potrivita folosind un site de matrimoniale Galati? Iata cateva sfaturi utile.

Intalniri online: ce sa faci (si ce sa nu faci) atunci cand folosesti un site de dating

Gasirea iubirii este de obicei o misiune pe tot parcursul vietii. Sa nu mai vorbim, atunci, in mijlocul unei pandemii globale cand este imposibil sa iesi din casa, sa nu vorbim despre a merge la un concert sau de a bea o bere cu prietenii!

Oricine este celibatar (sau care cauta) va fi de acord cu siguranta: momente grele pentru cei care doresc  o relatie serioasa ! De fapt, intalnirile casual nu mai exista si gasirea unui partener devine din ce in ce mai dificila.

Ce sa faceti atunci?

Cel mai simplu raspuns este sa apelati la internet: lumea internetului, de fapt, site-urile si aplicatiile de intalniri online infloresc si multi oameni apeleaza la acest mediu pentru a intalni oameni noi!

Situatia a devenit foarte grava daca Facebook, gigantul retelei sociale, a decis sa implementeze o noua functie.

Intalnirile online, despre care v-am spus aici, este noul „spatiu” care promite sa va faca sa gasiti iubirea adevarata.

Ati incercat?

Daca raspunsul este da sau nu, ramane o intrebare la care nu am gasit inca un raspuns. Ce trebuie facut pentru a gasi un suflet pereche pe un site de anunturi matrimoniale online?

De fapt, riscurile par mai mari decat beneficiile si suntem obisnuiti sa ne imaginam lumea intalnirilor ca un loc sordid, unde oamenii cauta interactiuni casual si relatii chiar mai casual.

Intelegeti mai bine cum functioneaza. Social media si internetul reprezinta acum o alternativa valida si, in multe cazuri, chiar singura!

Iata deci un manual pentru a face fata provocarii de a gasi un suflet pereche pe retelele de socializare si site-urile de matrimoniale Alba:

Fotografii incetosate, fotografii cu alte persoane (prieteni, copii pe care i-ati ajutat in misiuni umanitare, parinti, rude, foste prietene, surori, frati si asa mai departe), fotografii cu abdomenul sau detalii fizice proeminente: toate sunt interzise neconditionat si absolut.

Daca le aveti in profilul de intalniri online, avem o singura sugestie pentru voi: schimbati-le!

Fotografii „reale” pentru el si pentru ea : prima abordare este cea a fotografiei. Da, asa este, aspectul fizic nu este singurul lucru care conteaza si suntem pe deplin de acord.

Din lista pe care ati vazut-o mai sus, insa, veti fi realizat un lucru: este mai bine sa evitam sa ne completati profilul imediat cu informatii „exagerate” despre cine suntem si ce facem.

Oamenii cauta un contact cu cineva concret si real, nu cu o persoana fabuloasa care, conform fotografiilor pe care le posteaza, nici macar nu are timp sa fie pe internet!

Incercati sa limitati fotografiile „extraordinare” si concentrati-va asupra voastra.

Prin urmare, pentru barbati, fotografiile complete functioneaza cel mai bine, probabil facute de un prieten! Dar, nu ne vom obosi niciodata sa o repetam, niciodata impreuna cu alti oameni.

Prezentarea este al doilea pas pe care trebuie sa-l parcurga cei care va privesc profilul si este mai bine sa fie cat mai exacta!

Erorile de ortografie si orice mentionare a fostilor sau divorturi sunt absolut interzise: nimeni nu va spune sa ascundeti aceste informatii, dar asteptati cel putin putin sa va cunoasteti inainte de a le dezvalui!

Descrierile oneste si veridice ale intereselor noastre sunt in regula, incercand sa ne concentram asupra aspectelor pozitive.

Primele mesaje care insista asupra intalnirilor, videochatului sau schimbului de numere de telefon sunt, de asemenea, interzise: respectati intimitatea si timpul celuilalt, fara a-l forta!