Intalnirile online si siguranta ta

Intalnirile online si siguranta ta

Intalnirile online sunt o modalitate excelenta de a intalni persoane noi si interesante, insa trebuie sa ai grija de siguranta ta. Asadar, cum faci acest lucru? Continua sa citesti acest aceste sfaturi pentru femei si barbati, pentru mai multe informatii despre acest subiect.

Research, research, research 

Toata lumea ar trebui sa stie ca este nevoie de o cercetare amanuntita inainte de a va intalni efectiv cu o persoana cunoscuta pe un site de matrimoniale Arad. Asta nu inseamna sa devii un stalker, ci inseamna doar ca va faceti o idee despre cine este persoana inainte sa va intalniti cu el sau cu ea. Daca este posibil, incercati sa gasiti imagini si sa vedeti ce informatii suplimentare apar despre persoana respectiva, dincolo de Facebook si Instagram.

Utilizati Google Voice in loc de telefonul personal

Pentru a va asigura siguranta un pas mai departe, obtineti un numar gratuit de telefon vocal Google. Cu aplicatia Google Voice, puteti verifica apelurile, mesajele vocale si mesajele fara a va oferi numarul real. De asemenea, puteti bloca pe oricine va creeaza probleme. Pastrati numarul personal sigur si numai pentru persoanele cu care va simtiti confortabil.

Video Chat Data inainte de intalnire

Astazi, exista atat de multe modalitati de chat video cu capacitatea de a utiliza FaceTime, Google Hangouts, Skype si chiar Facebook pentru apeluri video. Este o idee buna sa va bucurati de persoana pe care ati cunoscut-o pe un site de intalniri online si sa o cunoasteti mai bine inainte de a stabili o intalnire face-to-face. Acest lucru ar putea contribui, de asemenea, la reducerea riscului de a fi pacalit in vreun fel de cineva care pretinde ca este cineva care nu este.

Chat prin telefon inainte de prima intalnire

De ce este o idee buna? Comunicarea prin telefon va permite sa auziti celalalt individ si sa detectati anumite indicii verbale care pot fi ascunse prin mesagerie instantanee sau texte. In plus, acest lucru va ofera sansa de a simti individul mult mai bine inainte de prima intalnire.

Conduceti sau luati transportul public

Nu acceptati invitatia de a fi luat de acasa - luati propriul vehicul sau utilizati transportul public, daca este posibil. Sa conduceti propriul dvs. vehicul scade, de asemenea, riscul de a va pune intr-o situatie incomoda sau chiar periculoasa, deoarece veti fi in totalitate in control.

Spuneti unui prieten unde va aflati

Acest lucru este extrem de important. Nu trebuie sa mergeti la intalnire fara ca macar o persoana sa stie unde sunteti si ce urmeaza sa faceti. De asemenea, ar fi bine sa impartasiti chiar si detalii despre persoana cu care urmeaza sa va intalniti. Traim intr-o lume destul de periculoasa, cu indivizi care nu sunt ceea ce par, si de aceea trebuie sa ne luam intotdeauna aceasta masura de siguranta, in special cu persoanele cunoscute pe un site de matrimoniale Suceava

Nu dati prea multe informatii personale

Aveti grija la informatiile pe care le distribuiti. Nu dati locurile pe care le vizitati in mod normal, locatiile membrilor familiei, ziua de nastere si alte informatii personale atat de repede. Dupa ce dvs. si persoana respectiva va cunoasteti unul pe celalalt mai bine si va simtiti mai bine confortabil, atunci puteti impartasi ceva mai mult despre dvs.