Lucruri de luat in considerare atunci cand apelezi la intalnirile online

Lucruri de luat in considerare atunci cand apelezi la intalnirile online

Cand esti prea ocupat sa iesi, dar esti gata sa intalnesti pe cineva nou, online dating poate fi schimbarea perfecta pe care o astepti de atata timp.

Gasirea iubirii pe retelele sociale nu mai este un tabu.Traim intr-o lume digitala, deci are sens sa apelam la internet chiar si atunci cand vrem sa intalnim pe cineva. 

Ei bine, daca ai luat aceasta decizie, atunci Matrimona iti prezinta cateva lucruri de luat in considerare atunci cand apelezi la intalnirile online.

1. Unii oameni abia isi completeaza profilul

Un profil online creeaza numeroase oportunitati de a intalni oameni deosebiti, pe aceeasi lungime de unda cu tine, dar doar atunci cand acesta este completat amanuntit. Puteti afisa hobby-urile, interesele, si alte detalii asemanatoare daca doriti. Asta nu inseamna ca trebuie sa va apucati sa scrieti pagini intregi despre dvs., insa este nevoie de cat mai multe detalii pentru a atrage persoane compatibile care isi doresc aceleasi lucruri ca si dvs.

2. Unele persoane controleaza

Primele cateva conversatii cu cineva nou ar trebui sa fie destul de relaxante, mai ales pentru ca se desfasoara in mediul online si nu face to face. Insa, din pacate, mai exista si oameni care sunt destul de agresivi din punct de vedere verbal si care vor incerca sa controleze conversatia si sa o duca in directia in care vor ei. Ei bine, intr-o astfel de situatie este mai mult decat evident ca acea persoana nu va respecta, ceea ce inseamna ca trebuie neaparat sa intrerupeti orice legatura.

In plus, daca cineva incepe sa va vorbeasca imediat de toate lucrurile pe care si le doreste intr-un viitor partener, acesta poate fi un steag rosu pentru unele comportamente de control. Intr-o relatie sanatoasa, ar trebui sa va simtiti liberi sa fiti voi insiva si sa nu va simtiti controlati in absolut nici un fel. Daca simtiti ca o persoana incearca sa va controleze in vreun fel, atunci stati cat mai departe de acea persoana.

3. Foarte multi oameni sunt exagerat de misteriosi

Misterul este provocator, insa acesta trebuie sa fie cu masura pentru a fi atractiv. Daca persoana pe care ati cunoscut-o pe un site de matrimoniale Bucuresti este extrem de misterioasa si nu vorbeste prea mult de viata sa, atunci cu siguranta ceva nu este in regula. De aceea, trebuie sa acordati o atentie foarte mare acestui detaliu.

4. Prima impresie conteaza intotdeauna

Primele impresii pot fi dezvaluite. Puteti sa cunoasteti foarte mult despre cineva la prima intalnire si de fapt este posibil sa detectati niste steaguri rosii pentru comportamente nesanatoase chiar de la inceput. Orice tip de comportament care va face sa va simtiti inconfortabil este cu siguranta un tip de comportament nesanatos. Asadar, este recomandat sa nu va atasati de o persoana pana ce nu o cunoasteti destul de bine pentru a va deschide in totalitate.

Daca ati intalnit pe cineva pe un site de matrimoniale Cluj, atunci acordati-va timpul necesar pentru a trage o concluzie potrivita despre acea persoana. Nu va grabiti sa incepeti o relatie si nu va lasati dusi de sentimente pentru a nu suferi. Timpul este cel care arata cum este cu adevarat in om si ce intentii are acesta.